-->

Selamat Tahun Baru 2013 ^^


Rasanya Hazirah masih belum terlambat nak wish Happy new year pada korang semua :) hehe Azam tahun baru Hazirah ? huh , dah lama dah pasang sejak awal muharram lagi , tapi sekarang dah tak ingat apa azam tu , *memori yang lemah kerana tak beristiqomah , tapi macam setiap tahun Hazirah akan berusaha untuk menggembirakan hati ibu bapa Hazirah even sekolah menengah biasa dan di samping menjadi hamba yang solehah , inSyaAllah :D
rindu nya nak tengok cerita detective conan setiap hari nanti sekolah mesti tak dapat :/
ouh my Nanoha , I will miss you :)
   

4 comments :

Hanif Idrus said...

Selamat tahun baru utk awak juga

Hazirah Muslim said...

@Hanif Idrus Thank you :)

IeZwa RazK said...

ditag
http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/hadis-rasulullah-giveaway.html

Jom join

hainom OKje said...

Selamat Tahun baru Hazirah!!