-->

Review Pemenang Little Giveaway by Tiha

السلام عليكم
dan salam satu malaysia :)
Alhamdulillah , tamat sudah little giveaway by Tiha ni . Apa ? Korang tak tahu bila masa giveaway ni bermula ? teruklah korang ni , Hazirah sebagai seorang sponsor yang bertanggung jawab ( sila muntah ye :P ) telah menggam salah satu entri yang ada banner giveaway tu ,..

Haish ! Berbalik kepada tajuk asal , Hazirah boleh sponsor review sahaja . Barangan pos ? haha tak payah lah , giveaway sendiri pun belum pos lagi hadiahnya nak sponsor orang lain punya pulak ? memang hampeh!
Peserta bertuah yang pertama ini dilahirkan pada 25 December 1996 , Yo ! sweet sixteen lah , tahun depan SPM , buat yang terbaik ye , jangan biarkan blogging menjadi penghalang :D  Le' Delfino tu mungkin sebab tuan blog ni memang suka dengan Sang Dolfin :) hehe comel sangat lah kot ! apapa pun "Happy Go Lucky" ialah salah satu personaliti beliau , huhu semoga berjaya !
Peserta kedua ni pula namanya Atiqah yang bermakud yang mulia , sweetkan ? Beliau merupakan seorang photographer yang minat Super Junior ! haha ramainya k-pop dalam dunia blog ni :) But she don't care if we are not perfect , if we'r nice to her , then she'll be nice to us , simple as that [noktah!] haha tak tahu nak cakap apa dah ...
siti zawiah life
Yang ni pula namanya Siti Zawiah . Beliau merupakan anak jati Kedah . Sudah berpunya , dan kini masih mempunyai 171 follower , yang membaca ni silalah tingkatkan sehingga 200 boleh ? haha , tuan blog ni mungkin terlupa nak letak link pada bahagian navi tu sebab yang muncul ialah "URL PAGE KORANG" :3 macam mana nak fly around ?

that's all for today , lots of love ,
p/s : jangan lupa follow dia orang tau , k thanx ! just klik header mereka untuk ke blog mereka :)

2 comments :

HAJAR said...

Terjah blog mereka..:)

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Terkadang yang membatasi diri Anda bukan ketidak mampuan dan kekurangan, melainkan dari kemauan Anda sendiri
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..