-->

Review reader yang setia #part 1

السلام عليكم
dan salam satu malaysia :)
kan semalam Hazirah ada review follower 472/473 tetapi disebabkan tiada link yang ditinggalkan maka Hazirah nak review orang yang sudi baca entri tu sampai habis , mereka yang sudi tinggalkan link kat entri tersebut :) love you lalala ~ boleh klik gambar untuk ke blog mereka , follow mereka ? amat dialu-alukan :)
Jangan kecil hati kalau Hazirah punya pendapat agak lain macam sikit bunyinya , ni Hazirah komen sejujurnya ok ?  :D

yang terpantas ialah cik NurHanim hehe tahniah ye !
bagi Hazirah blog ni kemas dan simple , TETAPI Hazirah syorkan supaya gadget followers tu letak kat sidebar sebab 1 page tu ada banyak entri kena bagi seimbang ye sayang dan kat tempat favourites tu takde link hazirah lah :'( sobs #merajuk . hohoh Hazirah gurau je , don't take it seriously . over all , memang ok sangat loading pun cepat :) keep it up !

k , reader yang kedua ni pulak namanya , Amira Zainal ,... beliau menggunakan template daripada blogskin , so memang ok CUMA Hazirah tak tahan singgah lama-lama sebab Hazirah ni tak suka blog berlagu , lagi-lagi takde button pause , memang berhantu >.< ! barangkali Miminho tu nama gabungan Amira dan lelaki kat header tu kot , bias kesayangan lol.

 tadi kpop , sekarang Big Time Rush , Hazirah tak kisah apa pun tema blog janji ada button pause . hohoh, nasib baik jumpa button pause kalau tak alamatnya awal-awal dah pangkah :/ Blog ni kepunyaan cik Nana . rasanya kreatif jugak beliau kerana header pun dah awesome blog pun simple tapi kalau boleh awak susun balik widget kat sidebar sebab rasanya bahagian button pause ni kene letak atas sekali :P hohoh 

sekian sahaja daripada Hazirah , tunggu part 2 pulak ye ? sabar separuh daripada iman :)
lot of love ,

6 comments :

Nur hanim said...

Thanks review blog hanim ! Oh yang pasal followers tu hanim ada masalah sikit pasal title dia so hanim letak dibawah. Thanks again xD

MiMinHo said...

whooaa :D terima kasih sebab sudi review blog kita :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

HELLO.... suka suki singgah sini. pertma sekali nk ucapkan thx sbb singgah kat laman santai leeza.

intanfirdaus247 said...

Good

Fendy said...

bestnyer dpt review...

Si Matatajam said...

Bestnya blog yg direview..