-->

Sponsor yang bertanggungjawab ^^


Wah.. 'sponsor yang bertangunggjawab atau prihatin ' ialah gelaran bagi Ridoma , Ridoma ni jenama coklat yang dijual online . Haritu Hazirah menang giveaway dan mendapat hadiah coklat Ridoma ni , yang Hazirah kagumnya , pihak Ridoma memang betul-betul serius bab sponsor giveaway ni ...
Siap datang rumah Hazirah kerana poslaju tak dapat cari alamat rumah Hazirah , haha ... 
memang tabik lah kat Ridoma ni , sebab selama Hazirah menang giveaway ,  kalau poslaju tak jumpa alamat yang ditujukan , penganjur giveaway tu cuma minta maaf je , tapi , pihak Ridoma ni memang sponsor yang bertangunggjawab ^^
Perasaan Hazirah waktu pihak Ridoma datang rumah semata-mata hantar coklat ?
Gembira+bersyukur sangat :D
kebetulan harini birthday ibu , so Hazirah bagi coklat tu kat ibu , bukti bahawa blogging tak sia-sia :D huhu



eh , dah balut pulak , haha lupa nak tangkap gambar sebelum dibalut ^^
   

4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

suka wrapping hadiah tu... cantik... bunga tu especially...

yup yup bila dah jadi sponsors kenalah bertanggungjawab kan? bila ada sponsors ni kadang2 risau jugak kalau2 sponsors wat hal...

Hazirah Muslim said...

@Farah Waheda Wahid tq for the compliment ^^
tulah , kekadang sponsor tu cuma nak follower je T^T

Diana Azis said...

Sepatutnya begitu la sikap sponsor, tapi diana pernah jumpa sponsor tak bertanggungjawab..sibuk canang nak kena like bagai tapi bila menang terus diamkan diri..

Hazirah Muslim said...

@Diana Azis that's right , hurm ,...