-->

Happy for such reason :3


Assalamualaikum w.b.t , salam pagi Isnin ! ^^ entah kenapa harini terasa nak check overview bahagian referrers , ada pulak link yang buat Hazirah rasa macam tak percaya , mereka lah penyumbang trafik yang tak disangka-sangka :
heart attack O.o

Pada mulanya Hazirah pun tak percaya juga , bila dah singgah link tu , baru Hazirah perasan yang mereka ni letak link Hazirah kat bahagian linkies tapi Hazirah tak tahu pun dan tak pernah diberitahu ?
i'm suprised for another reason O.o

Ok , memang Hazirah suprised macam mana lah link Hazirah boleh tersangkut kat dalam bahagian linkies ni sebab Hazirah tak pernah minta Qihah untuk exchange link sebab Qihah ada bagitahu (kat bahagian paling atas) yang exchange links ditutup , tup tup , ada pulak link Hazirah kat dalam tu , entah macam mana pun tak tahu lah , benda ni dah lama dah Hazirah perasan , sebab tu cepat-cepat letak link Qihah dalam bahagian exchange links hehe ^^  dan sejak haritu lah , Hazirah jadi followers dan readers Qihah :"D
ni lagi lah ,  siap bahagian yang paling atas pulak tu O.o
Blog ni lagilah menghairankan sebab Hazirah tak pernah review dia , tak pernah minta untuk tukar link dengan dia , secara tiba-tiba boleh pulak link kita kat atas tu @_@  ye , sama macam Qihah sejak haritu kita rajin singgah blog dia , tapi lupa nak letak link dia dalam bahagian exchange link -,- baru harini teringat hehe ^^ tapi sebab die memang suka edit blog , Hazirah anggap je yang dia pernah guna skin Hazirah ...

p/s : korang-korang yang sedang membaca ni jangan gatal-gatal pi tanya kenapa link Hazirah boleh sesat dalam tu pulak , huhu , bagi Hazirah , kalau ditanya , kita macam memaksa suruh buang link tu pulak , lagi pun biar lah Hazirah dalam kebahagiaan ni , eccewah , kalau Hazirah pergi tanya sendiri , nanti Hazirah terpaksa kembali ke alam realiti bak kata Ran Mouri haha :"D

   

4 comments :

Nurmujahidah Ismail said...

this is for you,,, tq for joining my segment,, sorry sebab lama sangat,, lupa,, hehe http://www.mujadafewa.my/2013/03/hazirah-muslim.html

Diari Si Froggie said...

agaknya depa suka dengan blog hazirah kot tu.. tu yang depa letak dalam tu.. :) blog hazirah kan comel gitu..

Hazirah Muslim said...

@Nurmujahidah Ismailk , takpe , tq for the review too ^^

Hazirah Muslim said...

@Diari Si Froggie haha , yelah kot , eh syok sendiri sudaa~