-->

Happy birthday !

Wah ! lama sungguh tak update blog secara manually ^^ hehe , harini 7hb Mac, siapa birthday dia harini ? Hazirah nak ucapkan Selamat hari lahir dan semoga panjang umur ! huhu korang sangat bertuah sebab di wish oleh Hazirah yang lahir pada 7hb APRIL, beza satu bulan je kan ? hohohoh xD
by the way , Hazirah perasan ramai yang lahir pada 5hb Mac antaranya Kak Ain Maisarah , Best buddy Hazirah iaitu Mashitah dan Aina Hanani , blogger popular tu O.o
K ! Selamat hari lahir , semoga dimurahkan rezeki ^^ segelintir berpendapat bahawa hadiah yang kita terima sempena birthday kita harus diberi kepada mak kita sebab tarikh tu juga merupakan tarikh peperangan ibu kita untuk melahirkan kita :"D
Kejap guna perkataan "mak" kejap guna perkataan "ibu" , wah , rosak karangan ? :3
ouh yeah ! bulan depan , In Shaa Allah Hazirah akan meningkat ke umur tiga-belas *not old yet :P haha*  tapi birthday Hazirah Ahad , alamatnya tak dapatlah sambut dengan kawan-kawan ...

S U P R I S E D !
Ha , waktu Hazirah pergi ambil hadiah bersempena kejayaan yang diperoleh pada tahun lepas , maka dapatlah berjumpa dengan kawan lama TAPI malangnya , kawan lama semua dah duk asrama, tak dapat balik lah pulak T^T , yang member group Hazirah yang lain ada merentas desa T^T ish3
Ramai guru yang tanya
Tak minta asrama kaa ? asal tak mohon MRSM ? dan sebagainya 
jawapan dia senang je "ibu bapa tak benarkan" kenapa ibu bapa tak benarkan ? sebab ibu bapa saya kata sekolah tu bagus , kelas aliran arabnya cantik , dan banyak lagi -..-

Tapi realitinya sekolah tu memang best cuma tak de kawan , ada tu ada , cuma ramai yang dah gi MRSM , tinggal dua orang je kawan itu pun sedang menunggu keputusan permohonan sekolah menengah agama...

Haish ! apa-apa pun , Hazirah sekarang dah pendiam tahap  Ai Haibara *from detective conan, haha lol xD * melainkan korang layan Hazirah dulu , barulah Hazirah layan korang hehehe :D

she looks cute and gergous right ?
Nantikan entri birthday Hazirah yang lebih panjang pada bulan depan *In Shaa Allah :)
   

2 comments :

Aina Hanani said...

Thanks dear. Ahaks X). Femeslah sangat kan? :p

Hazirah Muslim said...

@Aina Hanani most welcome , haha ye bagi hazirah, aina popular ap... xD