-->

Ridoma ~!



Hai ! harini Hazirah saje nak promote produk Ridoma ni ^^ hehe , kenapa ? sila baca entri ini :)

Ridoma ent. Sebuah perniagaan kecil yang diusahakan oleh sebuah keluarga di Bandar Baru Bangi.
Bermula dengan membuat coklat tempahan secara kecil-kecilan. Produk ini memiliki keistimewaan kerana coklat yang dihasilkan, semuanya secara manual (hand made) dan mengunakan resepi warisan 100%.

 Setinggi-tinggi penghargaan kepada korang yang telah menekan butang 'LIKE' di 

Teruskan menyokong karya & produk hand made ridoma. Jasa korang tidak akan dilupakan.

ridoma:


yeah , sesiapa yang dibenarkan untuk beli sesuatu secara online , jangan lupa untuk beli coklat Ridoma ni , Hazirah dah pernah rasa yang ini , memang sedap , lagi-lagi yang bentuk love tu Hontōni oishī !!! Haha xD setiap bentuk mempunyai inti yang berbeza , ada inti kacang ada yang inti tak dapat diteka tapi sedap , haha :D apa-apa pun sebab ni coklat handmade so Hazirah rasa HALAL 100% !


Hazirah teringin nak beli bentuk yang lain contohnya Lovely caramel dan Exclusive milk tapi ...
Ibu dan bapa Hazirah kata lain kali lah , entah , lain kali tu beli tak tahu lah , apa- apa pun jom kita ramai-ramai support produk Ridoma !

   

5 comments :

Khairul Zamri said...

Good luck semoga semuanya berjaya aminnn :)

Hazirah Muslim said...

@Khairul Zamri ameeeeen :) InsyaAllah

tenku butang said...

amiiin.. hee.. singgah didsini

Hazirah Muslim said...

@tenku butang tq ^^

Farid Omar said...

terima kasih kerana menyokong kami =)

www.ridoma.com.my