-->

Bosan


Alhamdulillah , Hazirah dah berjaya siapkan wajah terbaru blog ni ^^ hehe gembira sangat , lepas ni , Hazirah nak bersedia untuk pertandingan selepas cuti sekolah nanti  ^^  Wish me luck :D
Wajah terbaru ni di inspirasi oleh Blogskins.com , banyak blogskins yang di jadikan panduan , tak menang tangan nak backlink satu-satu :D lol 
Nivo Slider tu je bukan blogskins , tuto by Nabila Medan huhu ^^
Berilah komen yang membina sedikit untuk wajah baru ni , onegai ! (please)

- sebelum -

- selepas -

mungkin Hazirah akan guna template ni untuk jangka masa yang lama , well , bergantung kepada kerajinan lol , yang pasti setiap bulan akan ku tukar gambar nivo slider itu heheh :D

   

8 comments :