-->

New Theme (purple+grey+detective conan) ^^


Alhamdulillah ! Akhirnya , siap jugak mereka bentuk sekali lagi blog ni , hehe , lamalah juga nak mendesign blog ni , mula pada jam 8.30 malam dan siap sepenuhnya pada jam 2.30 pagi ^^ haha xD 
Apa yang lama sangat tu ? nak siapkan header dan update pages dan lain-lain , letih tapi Hazirah rasa memuaskan , cantiklah jugak , sebenarnya setengah jam sebelum bermula mendesign tu ada juga cari idea kat blogskin . last-last terpikat dengan kesimplelan blog tersebut , bahagian credit section pun dah banyak berubah sebab dah refer kat orang lain so kena lah ubah , kat situ ada link blogskin yang menginspirasikan Hazirah nak design blog rupa macam ini , 
By the way , ok ke chibi conan tu ? Hazirah memang dah lama minat Conan , cuma baru tahun lepas terjumpa chibi tu , haha xD bolehlah sumbat kat dalam blog ni :) secara jujurnya , Hazirah gatal-gatal nak ubah design ni harini sebab Hazirah jealous sangat-sangat kat blog korang- korang yang sangat lah comel tu , cair+geram pun ada juga haha :3
Apa-apa pun silalah beri pendapat tentang wajah baru blog Hazirah ni , tak kisah nak komen macam mana JANJI tidak menggunakan bahasa yang tak baik , bagi Hazirah , blog ni comel sebab penuh dengan detective conan , hewhew , korang pulak ?

harap-haraplah dapat menang blog tercomel nanti haha *harapan kot*, letih juga join segmen bagai ni , lepas ni jangan tag dah , exhausted T^T

Kan bagus kalau-kalau ada orang puji blog ni comel , lepastu pujian tu bertukar menjadi doa dan kemudian tempias kat tuan punya blog tu haha -,-"

sebelum (lebih kurang je ) 70kb
selepas (maksudnya sekarang) 53.53kb *cantik no huhu
Hazirah ada plan nak ubah tema blog bila sambut birthday nanti , tapi sayang pulak dengan template yang ni , alele? :"D haha 
lots of love ♥
   

11 comments :

Nisha Nisrina said...

cantik! Kreatif sangat! :D

Hazirah Muslim said...

@Nisha Nisrina alhamdulillah ^^ tq tq :D

syuk shusuke said...

cantik la. nice blog!

Hazirah Muslim said...

@syuk shusukehehe alhamdulillah ^^

Detective Fiqa said...

nice. tema anime yg sama hahaha

Hazirah Muslim said...

@Detective Fiqa haha sepp sikit >< lol

intanfirdaus247 said...

cantik ....

Hazirah Muslim said...

@intanfirdaus247 alhamdulillah, terima kasih :D

Mimi Amira said...

yg lama tu pun guna blogskin kan ? boleh mintak link design blog yg lama tu tak :)

Hazirah Muslim said...

@Mimi Amira eh tak yg lama tu guna denim, tuto by wana :3 tak backup pun template sebelum ni -,-

Mimi Amira said...

ohhh, wanaseoby ? okayy :D